Toimituskäytäntö

Toimitusehdot

Tervetuloa KelluvaMatto-verkkokauppaan.
Tämän sivuston käyttö on osoitus siitä, että sitoudut noudattamaan seuraavia toimitusehtoja. Luethan nämä ehdot huolellisesti, ennen tilauksen tekemistä verkkokaupassamme.

Ennakkotilaus

Enakkotilattavien tuotteiden suhteen toimitusaika riippuu siitä, milloin tuotteet valmistuvat tuotannosta. Ennakkotilatut tuotteet toimitetaan viimeistään tuotteessa ilmoitetun viimeisen toimituspäivän puitteissa.

Ennakkotillattavat tuotteet tunnistaa siitä, että "Osta" -painikkeen tilalla on "Ennakkotilaa" -painike.


TILAUS JA TOIMITUS


Ostaminen on mahdollista vain verkkokaupan kautta. Emme ota vastaan puhelin- tai sähköpostitilauksia, mutta jos tarvitset apua verkkokauppaostoksen tekemisessä, soita asiakaspalveluumme. Käsittelemme toimituksia siinä järjestyksessä kuin ne vastaanotetaan järjestelmäämme. Sähköpostitse lähettämämme tilausvahvistus on merkki siitä, että tilauksesi on rekisteröitynyt järjestelmäämme onnistuneesti.
Lähetämme sinulle myös toimitusvahvistuksen sähköpostitse, kun tilaus on kerätty ja luovutettu Postille toimitettavaksi. Kumppanimme on Posti. Pyrimme toimittamaan tilatut tuotteet 3-5 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli toimitusaika pitkittyy merkittävästi, asiakaspalvelumme pyrkii olemaan yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Jos haluat tilata tuotteen Ahvenanmaalle tai ulkomaille, ota ensin yhteys asiakaspalveluun.


TOIMITUSTAVAT & -KULUT


Tarjoamme Suomessa seuraavat toimitustavat:

  • Postin Express- paketti 9,90€ / 14,90€

Hinta määräytyy tilauksen kokonaispainon mukaan ja on nähtävissä ostoskori-vaiheessa.
- Posti säilyttää paketteja keskimäärin vain 7 vuorokauden ajan sekä toimipisteissään että Pakettiautomaateissa - tarkistathan viimeisen mahdollisen noutoajankohdan Postilta saamastasi noutoilmoituksesta.

Jos et nouda pakettia Postin määrittelemän ajan kuluessa, se lähetetään Postin toimesta automaattisesti takaisin varastollemme. Pidätämme oikeuden veloittaa varastollemme noutamattomana lähetyksenä takaisin saapuvasta paketista 10 € suuruisen maksun meille aiheutuvien palautus- ja käsittelykustannuksien kattamiseksi.


HINNAT JA MAKSUTAVAT


Verkkokaupan tuotekorteilla nähtävissä olevat hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät mahdollisia toimituskuluja.
Maksuvälityksen yhteistyökumppaninamme toimii Klarna.


Yhdessä Klarnan kanssa tarjoamme seuraavia maksutapoja:
• Kaikki suomalaiset verkkopankkipainikkeet
• Klarna Lasku


Löydät lisätietoa Klarnasta ja Klarnan käyttöehdot löydät Klarnan kotisivuilta. Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.
Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. 

(Updated 11.06.2023)